Τζωρτζογλου : Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη ... / Η δύσκολη περίοδος στην αμερική και ο γάμος του με τη σοφία.

Τζωρτζογλου : Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη ... / Η δύσκολη περίοδος στην αμερική και ο γάμος του με τη σοφία.

Τζωρτζογλου : Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη ... / Η δύσκολη περίοδος στην αμερική και ο γάμος του με τη σοφία.. Αφού την έκανε μερικούς κύκλους γύρω από το τραπέζι. Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει. Ο στράτος τζώρτζογλου μίλησε για την εμπειρία του στη «φάρμα» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια.

Όσοι ήταν παρόντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με το σώμα του έλληνα ηθοποιού σ΄αυτήν την ηλικία. Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχουν ο γιος του με τη σύζυγό του. Α το δούμε και αυτό; «έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, στο επεισόδιο του περασμένου σαββάτου, μπήκε με φόρα στο πλατό του πρωινού, άρπαξε την φαίη.

Στράτος Τζώρτζογλου: «Κοινώνησα και σήμερα και στην ...
Στράτος Τζώρτζογλου: «Κοινώνησα και σήμερα και στην ... from www.newsit.gr
Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, στο επεισόδιο του περασμένου σαββάτου, μπήκε με φόρα στο πλατό του πρωινού, άρπαξε την φαίη. Όσοι ήταν παρόντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με το σώμα του έλληνα ηθοποιού σ΄αυτήν την ηλικία. Ο τζώρτζογλου έβγαλε την μπλούζα του, προκειμένου να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί του. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό της εκπομπής πρωινό. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Ο στράτος τζώρτζογλου ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους παίκτες της «φάρμας». Μάλιστα, ο στράτος τζώρτζογλου τη σήκωσε στα χέρια του, κρατώντας την παρουσιάστρια για ώρα αγκαλιά και αφού της είπε πως όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου, αποκάλυψε πως αν.

Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό της εκπομπής πρωινό.

«έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Ο στράτος τζώρτζογλου αποχώρησε από τη φάρμα στο επεισόδιο που προβλήθηκε στον αντ1 το βράδυ του σαββάτου και τη δευτέρα φιλοξενήθηκε στο πρωινό. Ο στράτος τζώρτζογλου σήκωσε στην αγκαλιά του τη φαίη σκορδά εκπλήσσοντας τους πάντες. «όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην φαίη σκορδά. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, στο επεισόδιο του περασμένου σαββάτου, μπήκε με φόρα στο πλατό του πρωινού, άρπαξε την φαίη. Α το δούμε και αυτό; Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Χαμό προκάλεσε ο στράτος τζώρτζογλου στο πλατό του πρωινού. Ο στράτος τζώρτζογλου μίλησε για την εμπειρία του στη «φάρμα» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχουν ο γιος του με τη σύζυγό του. Στράτος τζώρτζογλου φάρμα πρωινό κιλά. Στη συνέχεια αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα του για να δείξει στον γιώργο λιάγκα το πόσο αδυνάτισε.

Ο στράτος τζώρτζογλου μιλά για τον συγκλονιστικό αγώνα που έδωσε, όπου και ηττήθηκε στα σημεία. Ο στράτος τζώρτζογλου που αποχώρησε από τη φάρμα, έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό της εκπομπής πρωινό. «έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει. Ο στράτος τζώρτζογλου σήκωσε στην αγκαλιά του τη φαίη σκορδά εκπλήσσοντας τους πάντες.

Μιλάει για το "τραγικό" γεγονός στη ζωή του Στράτου ...
Μιλάει για το "τραγικό" γεγονός στη ζωή του Στράτου ... from www.fthis.gr
Ο στράτος τζώρτζογλου σήκωσε στην αγκαλιά του τη φαίη σκορδά εκπλήσσοντας τους πάντες. Από το 1989 μέχρι το 2004 ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό στράτο τζώρτζογλου. Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Α το δούμε και αυτό; Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Αφού την έκανε μερικούς κύκλους γύρω από το τραπέζι. Ο στράτος τζώρτζογλου μίλησε για την εμπειρία του στη «φάρμα» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για να μιλήσει.

Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο στράτος τζώρτζογλου αποχώρησε από την φάρμα και βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό να μιλήσει για την εμπειρία του. Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια διαφορά έχουν ο γιος του με τη σύζυγό του. Μόνο που η εμφάνισή του στην εκπομπή δεν. Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Γιατί αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του και το σόου που έδωσε. Ο δημοφιλέστερος παίκτης της «φάρμας», ο στράτος τζώρτζογλου αποχαιρέτησε χθες το reality επιβίωσης του αντ1, μετά από μάχη σώμα με σώμα με τον ντούπη, ο οποίος τελικά επικράτησε του. Ο στράτος τζώρτζογλου ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους παίκτες της «φάρμας». Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην φαίη σκορδά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «πρωινό», ο στράτος τζώρτζογλου «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε στα χέρια του την παρουσιάστρια. Ο τζώρτζογλου έβγαλε την μπλούζα του, προκειμένου να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί του.

Ο στράτος τζώρτζογλου μιλά για τον συγκλονιστικό αγώνα που έδωσε, όπου και ηττήθηκε στα σημεία. Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Ποτέ άλλοτε σε ελληνικό reality ένας παίκτης δεν είχε γίνει το πρόσωπο του παιχνιδιού σε τέτοιο βαθμό όσο ο στράτος τζώρτζογλου στη φάρμα. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό».

Στράτος Τζώρτζογλου: Στο θέατρο με την πρώην σύζυγό του ...
Στράτος Τζώρτζογλου: Στο θέατρο με την πρώην σύζυγό του ... from www2.tlife.gr
Ποτέ άλλοτε σε ελληνικό reality ένας παίκτης δεν είχε γίνει το πρόσωπο του παιχνιδιού σε τέτοιο βαθμό όσο ο στράτος τζώρτζογλου στη φάρμα. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Γιατί αποφάσισε να βγάλει την μπλούζα του και το σόου που έδωσε. Όσοι ήταν παρόντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, με το σώμα του έλληνα ηθοποιού σ΄αυτήν την ηλικία. Ο στράτος τζώρτζογλου σήκωσε στην αγκαλιά του τη φαίη σκορδά εκπλήσσοντας τους πάντες. Εντυπωσιακή και… ξαφνική η εμφάνιση του στράτου τζώρτζογλου στο πρωινό της δευτέρας, με τον γνωστό ηθοποιό να εισβάλει στο πλατό και να ξεσηκώνει τους πάντες. Στη συνέχεια αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα του για να δείξει στον γιώργο λιάγκα το πόσο αδυνάτισε.

Ο στράτος τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί.

Ο στράτος τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Ο τζώρτζογλου έβγαλε την μπλούζα του, προκειμένου να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί του. Ο στράτος τζώρτζογλου ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους παίκτες της «φάρμας». Στράτος τζώρτζογλου φάρμα πρωινό κιλά. Ο στράτος τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο μετά την αποχώρησή του από τη φάρμα. Ο στράτος τζώρτζογλου αποχώρησε από την φάρμα και βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό να μιλήσει για την εμπειρία του. Ο στράτος τζώρτζογλου έχασε 16 ολόκληρα κιλά, γεγονός που είναι πασιφανές. Α το δούμε και αυτό; Tόσο η παρουσιάστρια του αντ1, όσο και ο γιώργος λιάγκας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής έμειναν έκπληκτοι με την αλλαγή στο σώμα του στράτου τζώρτζογλου. Η δύσκολη περίοδος στην αμερική και ο γάμος του με τη σοφία. «όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην φαίη σκορδά. See more of νίκος τζώρτζογλου on facebook. Από το 1989 μέχρι το 2004 ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό στράτο τζώρτζογλου.

Post a Comment

[ADS] Bottom Ads